Superglista

„Superglista je super dužine,
Superglista je super siline.
Ona vijuga i tijelom migolji,
SUPERGLISTA – od nje nitko bolji!“



Ovim stihovima započinje Superglista,  prekrasna slikovnica koja nam govori upravo o tome kakva je ova glista. Ona je dakako SUPERGLISTA– vječni pomagač, neprestani zabavljač i dobar prijatelj, u svakom slučaju „najvijugaviji, najmigoljaviji superjunak na svijetu“. 


Svojim prijateljima rado će pomoći u nevolji i opasnosti, ali osim toga savršen je kompić i kada je u pitanju zabava. Svojim neobičnim vještinama postaje sve ono što je potrebno njenom društvu. Upravo zbog njene SUPER -FANTASTIČNOSTI zli čarobnjak uz pomoć svog vjernog sluge otima Superglistu i u želji da ju zadrži samo za sebe. Kako priča završava, što će učiniti ostale životinjice, prijatelji Supergliste morat ćete sami otkriti u ovoj slikovnici..



Superglista je prekrasno ilustrirana, tvrdoukoričena slikovnica u rimi. Bogatstvo boja i detalja doprinijeti će doživljaju vašeg mališana za vrijeme čitanja o dogodovštinama Supergliste i njenih prijatelja. Slikovnica potiče razvoj mašte vašeg djeteta, obogaćuje vokabular i govori o prijateljstvu.


Ukoliko još niste, svakako što prije zavirite u svijet superjunaka i – UŽIVAJTE! 

DOB: 3+

Uvez: tvrdi

Broj stranica: 32

Autorica: Julia Donaldson

Ilustrator: Axel Scheffler

Preveo: Krešimir Krnic

Izdavač i cijena: Ibis grafika, Zagreb 2015. - 90,00 kn

Primjedbe

Autor Unknown rekao je…
Nama je Superglista već neko vrijeme omiljena! Tako je šašava i vesela! Pročitali smo ju bezbroj puta i nikad nam ne dosadi!
Autor inchy rekao je…
Ah, Superglistica se kod nas čita redovito...i svaki put nam je jednako zabavna. :) Volimo sve Juliine knjige! :)

Popularni postovi