Oprostite...jeste li vi vještica?

Herbert je usamljeni crni mačak. Njegova priča započinje u knjižnici gdje čitajući o tome kako vještice obožavaju crne mačke odlučuje sebi pronaći jednu. Ali kako izgleda vještica? Gdje se mogu pronaći vještice? Odgovore pročitajte u ovoj šarenoj i zabavnoj slikovnici.


U ovu slikovnicu sam se zaljubila na prvu. Vještice i knjižnica, šarene i vesele ilustracije i humor odlike su ove slikovnice. I djeca kojoj sam ju čitala jako je vole. Moji vrtićanci uvijek uživaju kada se čita „Oprostite…jeste li vi vještica?“.  Ako već niste, svakako otkrijte zašto. J


Ako ne volite vještice ili se vaši klinci još nisu s njima upoznali, uz ovu slikovnicu saznati će što sve prava vještica mora imati i sigurno će ih zavoljeti.  Uživajte u divnim ilustracijama i Herbertovoj pustolovini pronalaska svoga novog doma.





Oprostite…jeste li vi vještica? je dio serijala „Pričam ti priču“ izdavača Školska knjiga.

DOB: 3+

Uvez: tvrdi

Broj stranica:28

Autorica: Emily Horn

Ilustrator: Pawel Pawlak

Preveo: Ivan Ott

Izdavač i cijena: Školska knjiga, Zagreb 2003. - 59,00 kn 

O AUTORU:

Emily Horn rođena je u Australiji. Nakon završenog studija u Londonu radila je u Velikoj Britaniji i Australiji u vrtiću preko dvadeset godina. Danas živi u Francuskoj sa suprugom i dvije kćeri. Na hrvatski jezik prevedena je i njena slikovnica Pas Očalinko i pjevačice s Rahelina imanja također u izdanju Školske knjige.

Primjedbe

Popularni postovi