LJUBAVNE SLIKOVNICE


Veljaču nazivaju između ostalog i mjesecom ljubavi... Iako sam mišljenja da ljubav trebamo slaviti svakog dana, a ne samo za Valentinovo, odlučila sam se pripremiti vam popis krasnih slikovnica o ljubavi prikladnih baš za ove dane. <3 <3


VUK KOJI JE TRAŽIO LJUBAV

Predivna slikovnica u kojoj je glavna zvijezda naš voljeni vučko. Ovoga puta slavni vuk je u potrazi za ljubavi. Kako se u tome snašao i što su mu sve savjetovali njegovi prijatelji pročitajte u ovoj divnoj slikovnici.



HRKALO I KAMILICA

Medvjedića Hrkala, koji sniva najstvarnije snovi i hrče najglasnijim hrkom u šumi, ste vjerujem već upoznali. Ovoga puta autorica Jelena Pervan ispričala nam je medenu ljubavnu priču u kojoj se našao upravo ovaj medvjedić.


VELIKA TVORNICA RIJEČI

Dječak Fileas siguran je u svoju ljubav prema Silvi. Ali u zemlji velike tvornice riječi govoriti je skupo. Prekrasna slikovnica koja govori o ljubavi, želji, konzumerizmu, nasilništvu, nježnosti, i o tome da se u životu moramo ohrabriti i pokušati.


DAN KAD SAM SE PRETVORIO U PTICU

Divna, nježna slikovnica s malo riječi, ali s puuno osjećaja. Prvoga dana škole dječak se zaljubljuje u djevojčicu koja obožava ptice i samo ptice. Njegova glavna briga je kako privući njenu pažnju? Ova prekrasna slikovnica govori o prvoj ljubavi i dotaknuti će vas nježno poput ptice. Pročitajte.


POGODI KOLIKO TE VOLIM

Slikovnica koja govori o onoj predivnoj ljubavi, ljubavi prema djetetu. glavni likovi su mali i veliki zec boje lješnjaka. Ljubav između zečića boje lješnjaka je baš kao i ona između djeteta i roditelja, bezuvjetna i ne poznaje granice.


SMRVENI I SMLAVI

Smrveni su crveni. Smlavi su plavi i nikada ali baš nikada se ne miješaju. Sve dok se Smrvena Marijeta i Smlavi Bero ne zaljube. Njihove obitelji se, pogađate, s time ne slažu. Hoće li ljubav pobijediti pročitajte u ovoj slikovnici genijalnog dvojca J. Donaldson i A. Schefflera.


HEKTOR I LEOPOLDINA

Miš Hektor, jedan od stanovnika grada Mišograda bio je tužan i usamljen. Svakoga se dana nakon posla vraćao u svoj stan, gdje je živio sasvim sam. Sve dok jednoga dana nije odlučio promijeniti svoj život i otići živjeti na selo. A tamo je upoznao mišicu Leopoldinu i od tužnog miša postao je najsretniji miš na svijetu.


Primjedbe

Popularni postovi