LOŠI MOMCI - 1. epizoda

 


Jeste li već upoznali gospodina Vuka, gospodina Zmiju, gospodina Piranu i gospodina Morskog Psa – elitnu skupinu neshvaćenih zlikovaca koji siju strah i trepet? Niste? Vrijeme je da upoznate Loše momke i uživate u zaraznom smijehu i otkačenoj priči.

Ova gospoda definitivno nisu ono što se na prvi pogled čine, ili se barem trude ne biti takvi. Na samom početku priče obraća nam se gospodin Vuk uvjeravajući nas kako je on zapravo jako dobar momak iako ga prati jako loša reputacija. Ubrzo nakon toga predstavlja nam i ostatak svoje ekipe koja koju također prati loš glas.  Pogotovo kada je u pitanju hrana. J

Četvorica ozloglašenih odlučuju okrenuti novi list, više ili manje entuzijastično,  i upustiti se u pustolovinu činjenja dobrih djela kako bi i ostale uvjerili u svoju dobrotu. To ima naravno baš ne ide po planu i stvari se pomalo kompliciraju. No oni ne odustaju i njihov prvi veliki pothvat spašavanja pasa iz psećeg zatvora ipak im daje vjetar u leđa i pokazuje koliko je dobro biti dobar.

Ovo je jedna od onih knjiga uz koju se ne prestajete hihotati, ma koliko ozbiljni bili, koja će izazvati iskreno oduševljenje i smijeh i ono najvažnije želju za još i još. Loši momci osim humorističnog teksta bogati su i simpatičnim ilustracijama koje nam pomažu dočarati sve opisane situacije. Ovo je knjiga čijim se nastavcima jako veselim i jedva čekam vidjeti u kojim će se sve situacijama naša ne baš tako loša ekipa još naći.

DOB: 5+

meki uvez, 144 str.

Autor: Aaron Blabey

Prijevod: Andrea Bagović

Izdavač i cijena: Profil knjiga, 2021, - 69,00kn

Primjedbe

Popularni postovi